Over Wijntijd
Ik ben eigenlijk mijn hele leven al werkzaam in de horeca, van staan in een snackbar,eigen café/snackbar, werken bij horeca-evenementen, terras lopen en als ladybartender, o.a. bij Bolle Jan, Het Jordaantje, D’Overkant en nu werkzaam in restaurant Het Stuivertje als gastvrouw/sommelier.
Een paar jaar geleden is het "wijnvirus" toegetreden en heb begin 2015 de opleiding tot vinoloog bij de wijnacademie afgerond. Daarnaast ook de WSET 3 advanced, die wereldwijd is.
Bij goede wijn hoort natuurlijk lekker eten, dus ook de Wijnspijscusus bij Peter Klosse geslaagd afgerond, zodat een goede combinatie gevonden wordt tussen wijn en spijs of andersom.
Ook hou ik enorm van reizen en ben dus al vele malen op onderzoek uitgegaan in allerlei landen, zoals Zuid-Afrika, Canada( Okanagan Valley), Duitsland, de Loire, Elzas, Borgogne, Champagne enz. in Frankrijk, en er staat nog veel meer op het programma, al of niet georganiseerd om mijn kennis nog meer uit te breiden,zoals Sicilië en Madeira, waar ik een cursus ga volgen en één van de eerste Madeira Wijn ambassadeurs van Nederland ga worden.
Door mijn enthousiasme breng ik op een leuke en leerzame manier de eerste stappen over van wijn en met de meer gevorderde kan ik dieper op de stof ingaan.
Als bevlogen Register Vinoloog van Wijntijd kom ik graag langs voor een inspirerende wijnproeverij en neem je mee door de inspirerende wereld van de wondere wereld van wijn.
Neem dan gerust (vrijblijvend) contact op met wijntijd.nu@outlook.com voor al U wijnverzoeken en mogelijkeden zoals verschillende thema’s qua wijnproeverijen, bij U thuis, in een boot over de Amsterdamse grachten of een andere door U uitgezochte locatie, of het samenstellen van bijpassende wijnen aan Uw(kerst)menu en ik zal zo spoedig mogelijk contact met U opnemen om aan deze verzoeken te voldoen!
Met vriendelijke groet,
Marion Burger RV
Je kan de belangrijke informatie of mededelingen uitlichten op deze manier